bas antara Perris dan Bandar Raya Kansas secara purata mengambil masa 44 j 21 min dan bas yang terpantas mengambil masa 42 j 41 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Perris ke Bandar Raya Kansas. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Perris dan Bandar Raya Kansas. Perlepasan paling awal adalah pada 2:40 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Perris adalah pada 5:30 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Kansas pada 2:11 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Vine St. Mobility Hub dan mengambil masa purata 44 j 21 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Perris ke Bandar Raya Kansas? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Perris ke Bandar Raya Kansas. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fontana Metrolink Transit Center stesen dan tiba di 2745 Southwest Blvd - Kansas City stesen melalui El Paso stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 44j 21m.
Perkhidmatan Perris Bandar Raya Kansas ke bas, dikendalikan oleh Omnibus Express, berlepas dari stesen Fontana Metrolink Transit Center.
Perkhidmatan Perris Bandar Raya Kansas ke bas, dikendalikan oleh Omnibus Express, tiba di stesen 2745 Southwest Blvd - Kansas City.
Jarak antara Perris dan Bandar Raya Kansas adalah 2104.3 km. Jarak jalan raya ialah 2434 km.