bas antara Parramatta Rd At George St dan DFO Homebush, Underwood Rd secara purata mengambil masa 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Parramatta Rd At George St hingga DFO Homebush, Underwood Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Parramatta Rd At George St dan DFO Homebush, Underwood Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 12:17 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Parramatta Rd At George St adalah pada 11:57 PTG yang akan tiba ke DFO Homebush, Underwood Rd pada 12:00 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Parramatta Rd At George St ke DFO Homebush, Underwood Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Parramatta Rd At Nipper St stesen dan tiba di DFO Homebush, Underwood Rd stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Perkhidmatan Parramatta Rd At George St DFO Homebush, Underwood Rd ke bas, dikendalikan oleh Transit Systems, berlepas dari stesen Parramatta Rd At Nipper St.
Perkhidmatan Parramatta Rd At George St DFO Homebush, Underwood Rd ke bas, dikendalikan oleh Transit Systems, tiba di stesen DFO Homebush, Underwood Rd.
Jarak antara Parramatta Rd At George St dan DFO Homebush, Underwood Rd adalah 1.5 km.