bas antara Paris dengan Marché des Enfants Rouges mengambil masa 2 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Paris hingga Marché des Enfants Rouges. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Paris dan Marché des Enfants Rouges. Perlepasan paling awal adalah pada 6:49 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Paris adalah pada 5:16 PTG yang akan tiba ke Marché des Enfants Rouges pada 5:19 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Paris ke Marché des Enfants Rouges? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Paris stesen berlepas dari Marché des Enfants Rouges stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Perkhidmatan Paris Marché des Enfants Rouges ke bas , dikendalikan oleh Transdev Ourcq), berlepas dari La Verrerie stesen.
Perkhidmatan Paris Marché des Enfants Rouges ke bas, dikendalikan oleh Transdev Ourcq), tiba di Archives - Haudriettes stesen.
Jarak antara Paris dan Marché des Enfants Rouges adalah 1,000 m. Jarak jalan raya ialah 890 m.