bas antara Paris dengan La Roche-de-Rame mengambil masa 11 j 57 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Paris ke La Roche-de-Rame. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Paris dan La Roche-de-Rame. Perkhidmatan berlepas dari Paris pada 8:30 PTG sebelah petang, yang tiba ke La Roche-de-Rame pada 08:27:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di L'argentiere Les Ecrins dan mengambil masa purata 11 j 57 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Paris ke La Roche-de-Rame? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Paris ke La Roche-de-Rame. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Paris Austerlitz stesen dan tiba di L'argentiere Les Ecrins stesen melalui L'argentiere Les Ecrins stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 11j 57m.
Perkhidmatan Paris La Roche-de-Rame ke bas, dikendalikan oleh SNCF Bus, berlepas dari stesen Paris Austerlitz.
Perkhidmatan Paris La Roche-de-Rame ke bas, dikendalikan oleh SNCF Bus, tiba di stesen L'argentiere Les Ecrins .
Jarak antara Paris dan La Roche-de-Rame adalah 558.6 km. Jarak jalan raya ialah 697 km.