bas antara Paris dengan La Rioja mengambil masa 18 j 45 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Paris ke La Rioja. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Paris dan La Rioja. Perlepasan paling awal ialah pada 9:30 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Paris adalah pada 9:30 PTG yang akan tiba ke La Rioja pada 6:15 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 18 j 45 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Paris ke La Rioja? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Paris ke La Rioja. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Paris stesen dan tiba di La Rioja stesen melalui San Sebastián - Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 18 j 45 min.
Perkhidmatan Paris La Rioja ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari Paris - Bercy-Seine Bus Station stesen.
Perkhidmatan Paris La Rioja ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Logroño Estación de Autobuses stesen.
Tempah tiket Paris La Rioja ke bas anda dalam talian dengan FlixBus dan Jimenez Movilidad.
Jarak antara Paris dan La Rioja adalah 816.6 km. Jarak jalan raya ialah 1,100 km.