bas antara Paris dan La Rioja secara purata mengambil masa 18 j 57 min dan bas yang terpantas mengambil masa 18 j 45 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Paris hingga La Rioja. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Paris dan La Rioja. Perlepasan paling awal ialah pada 9:30 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Paris adalah pada 10:00 PTG yang akan tiba ke La Rioja pada 6:15 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 18 j 57 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Paris ke La Rioja? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Paris ke La Rioja. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Paris stesen dan tiba di La Rioja stesen melalui San Sebastián - Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 18 j 57 min.
Perkhidmatan Paris La Rioja ke bas , dikendalikan oleh ALSA, berlepas dari Paris - Bercy-Seine Bus Station stesen.
Perkhidmatan Paris La Rioja ke bas, dikendalikan oleh ALSA, tiba di Logroño Estación de Autobuses stesen.
Tempah tiket Paris La Rioja ke bas anda dalam talian dengan ALSA, Jimenez Movilidad dan FlixBus.
Jarak antara Paris dan La Rioja adalah 801.6 km. Jarak jalan raya ialah 971 km.