bas antara Paris dengan LOGELHEIM - Grand Rue mengambil masa 9 j 15 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Paris ke LOGELHEIM - Grand Rue. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Paris dan LOGELHEIM - Grand Rue. Perkhidmatan berlepas dari Paris pada 8:15 PG sebelah pagi, yang tiba ke LOGELHEIM - Grand Rue pada 17:30:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Colmar dan mengambil masa purata 9 j 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Paris ke LOGELHEIM - Grand Rue? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Paris ke LOGELHEIM - Grand Rue. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Paris - Bercy-Seine Bus Station stesen dan tiba di Colmar stesen melalui Colmar stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 9j 15m.
Perkhidmatan Paris LOGELHEIM - Grand Rue ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, berlepas dari stesen Paris - Bercy-Seine Bus Station.
Perkhidmatan Paris LOGELHEIM - Grand Rue ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di stesen Colmar.
Jarak antara Paris dan LOGELHEIM - Grand Rue adalah 384.4 km. Jarak jalan raya ialah 446 km.