bas antara Parioli dan Mercure Roma Piazza Bologna, Rome secara purata mengambil masa 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 10 kali sejam dari Parioli hingga Mercure Roma Piazza Bologna, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Parioli dan Mercure Roma Piazza Bologna, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 8:24 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Parioli adalah pada 12:28 PTG yang akan tiba ke Mercure Roma Piazza Bologna, Rome pada 12:40 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Parioli ke Mercure Roma Piazza Bologna, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Parioli stesen berlepas dari Mercure Roma Piazza Bologna, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Perkhidmatan Parioli Mercure Roma Piazza Bologna, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Liegi/Ungheria stesen.
Perkhidmatan Parioli Mercure Roma Piazza Bologna, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di V.Le Regina Margherita/Morgagni stesen.
Jarak antara Parioli dan Mercure Roma Piazza Bologna, Rome adalah 3 km. Jarak jalan raya ialah 3 km.