bas antara Paramus dan George Washington Bridge secara purata mengambil masa 1 j 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Paramus ke George Washington Bridge. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Paramus dan George Washington Bridge. Perlepasan paling awal adalah pada 8:02 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Paramus adalah pada 10:32 PTG yang akan tiba ke George Washington Bridge pada 11:34 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Paramus ke George Washington Bridge? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Paramus stesen berlepas dari George Washington Bridge stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi 6 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 10 min.
Perkhidmatan Paramus George Washington Bridge ke bas , dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari Bergen Community College Ender Hall stesen.
Perkhidmatan Paramus George Washington Bridge ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di Us-9W stesen.
Jarak antara Paramus dan George Washington Bridge adalah 14.6 km. Jarak jalan raya ialah 34 km.