bas antara Parachute dengan Bandar Raya Salt Lake mengambil masa 11 j 50 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Parachute ke Bandar Raya Salt Lake. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Parachute dan Bandar Raya Salt Lake. Perlepasan paling awal adalah pada 3:45 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Parachute adalah pada 3:45 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Salt Lake pada 3:35 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 11 j 50 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Parachute ke Bandar Raya Salt Lake? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Parachute ke Bandar Raya Salt Lake. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Parachute stesen dan tiba di Bandar Raya Salt Lake stesen melalui Green River. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 11 j 50 min.
Perkhidmatan Parachute Bandar Raya Salt Lake ke bas , dikendalikan oleh Greyhound USA, berlepas dari Parachute, CO stesen.
Perkhidmatan Parachute Bandar Raya Salt Lake ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di Salt Lake City Intermodal Trans Ctr stesen.
Tempah tiket Parachute Bandar Raya Salt Lake ke bas anda dalam talian dengan Greyhound USA.
Jarak antara Parachute dan Bandar Raya Salt Lake adalah 357.3 km. Jarak jalan raya ialah 529 km.