bas antara Par dan Rosemoor RHS Gardens secara purata mengambil masa 12 j 33 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 j 16 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Par ke Rosemoor RHS Gardens. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Par dan Rosemoor RHS Gardens. Perkhidmatan berlepas dari Par pada 9:58 PTG waktu malam, yang tiba ke Rosemoor RHS Gardens pada 10:14:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Bampfylde Street dan mengambil masa purata 12 j 33 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Par ke Rosemoor RHS Gardens? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Par ke Rosemoor RHS Gardens. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Polgrean Place stesen dan tiba di Rosemoor RHS Gardens stesen melalui Bampfylde Street stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 12j 33m.
Perkhidmatan Par Rosemoor RHS Gardens ke bas, dikendalikan oleh National Express, berlepas dari stesen Polgrean Place.
Perkhidmatan Par Rosemoor RHS Gardens ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South West, tiba di stesen Rosemoor RHS Gardens.
Jarak antara Par dan Rosemoor RHS Gardens adalah 76.8 km. Jarak jalan raya ialah 97 km.