bas antara Pantin dan Stadium Roland Garros secara purata mengambil masa 59 min dan bas yang terpantas mengambil masa 57 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Pantin ke Stadium Roland Garros. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Pantin dan Stadium Roland Garros. Perlepasan paling awal ialah pada 12:08 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Pantin adalah pada 11:55 PTG yang akan tiba ke Stadium Roland Garros pada 12:53 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 59 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Pantin ke Stadium Roland Garros? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Pantin stesen berlepas dari Stadium Roland Garros stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 59 min.
Perkhidmatan Pantin Stadium Roland Garros ke bas , dikendalikan oleh Île-de-France Mobilités - Croix du Sud, berlepas dari Mairie des Lilas stesen.
Perkhidmatan Pantin Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Île-de-France Mobilités - Croix du Sud, tiba di Porte de Saint-Cloud stesen.
Jarak antara Pantin dan Stadium Roland Garros adalah 13 km. Jarak jalan raya ialah 20 km.