bas antara Pantheon dengan LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome mengambil masa 34 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Pantheon ke LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Pantheon dan LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 34 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Pantheon ke LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Pantheon ke LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Pantheon stesen dan tiba di LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome stesen melalui Trionfale/Monte Gaudio. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Pantheon LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Senato stesen.
Perkhidmatan Pantheon LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Trionfale/Monte Gaudio stesen.
Jarak antara Pantheon dan LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome adalah 5.2 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.