Rome2Rio

Pantheon Hotel Raganelli, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke Hotel Raganelli, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Pantheon dan Hotel Raganelli, Rome secara purata mengambil masa 16 min dan bas yang terpantas mengambil masa 15 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Pantheon hingga Hotel Raganelli, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

16 min
Tempoh
8 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 3 jam
Kekerapan

Jadual Pantheon Hotel Raganelli, Rome ke bas

Bas beroperasi setiap 3 jam antara Pantheon dan Hotel Raganelli, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:17 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Pantheon adalah pada 4:58 PG yang akan tiba ke Hotel Raganelli, Rome pada 5:15 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 16 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Pantheon ke Hotel Raganelli, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Pantheon ke Hotel Raganelli, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 7.6 km
  • Tempoh: 16 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pantheon, Itali dan Hotel Raganelli, Rome, Itali?

Pengendali