bas antara Pantheon dan Hotel Grifo, Rome secara purata mengambil masa 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 16 kali sejam dari Pantheon hingga Hotel Grifo, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara Pantheon dan Hotel Grifo, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 3:19 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Pantheon adalah pada 8:34 PG yang akan tiba ke Hotel Grifo, Rome pada 8:45 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Pantheon ke Hotel Grifo, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Pantheon stesen berlepas dari Hotel Grifo, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Perkhidmatan Pantheon Hotel Grifo, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari C.So Vittorio Emanuele/Argentina stesen.
Perkhidmatan Pantheon Hotel Grifo, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Nazionale/Quirinale stesen.
Jarak antara Pantheon dan Hotel Grifo, Rome adalah 1.2 km. Jarak jalan raya ialah 2 km.