Rome2Rio

Pantheon Hotel Barocco, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke Hotel Barocco, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Pantheon dan Hotel Barocco, Rome secara purata mengambil masa 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 11 kali sejam dari Pantheon hingga Hotel Barocco, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

5 min
Tempoh
2 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 5 minit
Kekerapan

Jadual Pantheon Hotel Barocco, Rome ke bas

Bas beroperasi setiap 5 minit antara Pantheon dan Hotel Barocco, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 1:51 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Pantheon adalah pada 8:32 PG yang akan tiba ke Hotel Barocco, Rome pada 8:38 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Selasa, 13 Oktober 2026

  •  → 

    bus bus 3 min • Terus
  •  → 

    bus bus 3 min • Terus
  •  → 

    bus bus 3 min • Terus
  •  → 

    bus bus 3 min • Terus
  • TUNJUKKAN LAGI

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Pantheon ke Hotel Barocco, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Pantheon ke Hotel Barocco, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1.7 km
  • Tempoh: 5 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pantheon, Itali dan Hotel Barocco, Rome, Itali?

Pengendali