bas antara Palolem Beach dan Cabo de Rama secara purata mengambil masa 1 j 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Palolem Beach hingga Cabo de Rama. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara Palolem Beach dan Cabo de Rama. Perlepasan paling awal adalah pada 7:41 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Palolem Beach adalah pada 5:31 PTG yang akan tiba ke Cabo de Rama pada 7:00 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Matimol dan mengambil masa purata 1 j 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 3 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

1 j 28 min • 1 pertukaran

1 j 3 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

1 j 28 min • 1 pertukaran

1 j 3 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

1 j 28 min • 1 pertukaran

1 j 3 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

1 j 28 min • 1 pertukaran

1 j 3 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

1 j 28 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Palolem Beach ke Cabo de Rama? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Palolem Beach ke Cabo de Rama. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Palolem Beach stesen dan tiba di Cabo de Rama stesen melalui Matimol. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 10 min.
Perkhidmatan Palolem Beach Cabo de Rama ke bas , dikendalikan oleh KTCL, berlepas dari Devbag stesen.
Perkhidmatan Palolem Beach Cabo de Rama ke bas, dikendalikan oleh KTCL, tiba di Matimol stesen.
Jarak antara Palolem Beach dan Cabo de Rama adalah 13.9 km. Jarak jalan raya ialah 22 km.