Rome2Rio

Palestrina Genzano di Roma ke bas

Cari Pengangkutan ke Genzano di Roma

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Palestrina dan Genzano di Roma secara purata mengambil masa 1 j 57 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 33 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Palestrina hingga Genzano di Roma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 57 min
Tempoh
54 km
Jarak
€3
Harga purata
setiap jam
Kekerapan

Jadual Palestrina Genzano di Roma ke bas

Bas beroperasi setiap jam antara Palestrina dan Genzano di Roma. Perlepasan paling awal adalah pada 5:27 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Palestrina adalah pada 9:19 PTG yang akan tiba ke Genzano di Roma pada 10:53 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 1 j 57 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Palestrina ke Genzano di Roma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Palestrina ke Genzano di Roma .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 54.3 km
  • Tempoh: 1 j 57 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Palestrina, Itali dan Genzano di Roma, Itali?

Pengendali