bas antara Oxford dan A40 Risinghurst Turn secara purata mengambil masa 17 min dan bas yang terpantas mengambil masa 14 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Oxford hingga A40 Risinghurst Turn. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Oxford dan A40 Risinghurst Turn. Perlepasan paling awal ialah pada 12:02 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Oxford adalah pada 11:50 PTG yang akan tiba ke A40 Risinghurst Turn pada 12:11 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 17 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Oxford ke A40 Risinghurst Turn? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Oxford stesen berlepas dari A40 Risinghurst Turn stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi 4 kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Perkhidmatan Oxford A40 Risinghurst Turn ke bas , dikendalikan oleh Oxford Bus Company, berlepas dari Queens Lane stesen.
Perkhidmatan Oxford A40 Risinghurst Turn ke bas, dikendalikan oleh Oxford Bus Company, tiba di Malford Road stesen.
Jarak antara Oxford dan A40 Risinghurst Turn adalah 4.5 km. Jarak jalan raya ialah 5 km.