bas antara Ottavia dan Staz.Ne Labaro secara purata mengambil masa 1 j 11 min dan bas yang terpantas mengambil masa 49 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Ottavia dan Staz.Ne Labaro. Perlepasan paling awal ialah pada 12:37 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Ottavia adalah pada 8:47 PTG yang akan tiba ke Staz.Ne Labaro pada 9:37 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Stazione La Giustiniana dan mengambil masa purata 1 j 11 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

6 j 9 min • 1 pertukaran

1 j 8 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran

53 min • 1 pertukaran

1 j 10 min • 1 pertukaran

1 j 9 min • 1 pertukaran

1 j 6 min • 1 pertukaran

6 j 7 min • 1 pertukaran

1 j 8 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ottavia stesen dan tiba di Staz.Ne Labaro stesen melalui Stazione La Giustiniana. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 11 min.
Perkhidmatan Ottavia Staz.Ne Labaro ke bas , dikendalikan oleh Bus International Service S.r.l., berlepas dari Via Trionfale/Ipogeo Degli Ottavi stesen.
Perkhidmatan Ottavia Staz.Ne Labaro ke bas, dikendalikan oleh Bus International Service S.r.l., tiba di Staz.Ne Prima Porta stesen.
Jarak antara Ottavia dan Staz.Ne Labaro adalah 8.2 km. Jarak jalan raya ialah 18 km.