bas antara Odivelas dan Sete Rios (Stesen) secara purata mengambil masa 15 min dan bas yang terpantas mengambil masa 10 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Odivelas hingga Sete Rios (Stesen). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Odivelas dan Sete Rios (Stesen). Perlepasan paling awal ialah pada 12:16 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Odivelas adalah pada 11:46 PTG yang akan tiba ke Sete Rios (Stesen) pada 11:58 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Odivelas ke Sete Rios (Stesen)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Pontinha stesen dan tiba di Sete Rios stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Perkhidmatan Odivelas Sete Rios (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Carris, berlepas dari stesen Pontinha.
Perkhidmatan Odivelas Sete Rios (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Carris, tiba di stesen Sete Rios.
Jarak antara Odivelas dan Sete Rios (Stesen) adalah 6 km.