bas antara Nuneaton dengan Meriden mengambil masa 45 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Nuneaton ke Meriden. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Nuneaton dan Meriden. Perkhidmatan berlepas dari Nuneaton pada 1:55 PTG sebelah petang, yang tiba ke Meriden pada 14:40:00. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 45 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Nuneaton ke Meriden? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bus Station stesen dan tiba di Meriden Green Roundabout stesen. Perkhidmatan berlepas dua kali seminggu, dan beroperasi Rabu dan Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 45 min.
Perkhidmatan Nuneaton Meriden ke bas, dikendalikan oleh Flexibus, berlepas dari stesen Bus Station.
Perkhidmatan Nuneaton Meriden ke bas, dikendalikan oleh Flexibus, tiba di stesen Meriden Green Roundabout.
Jarak antara Nuneaton dan Meriden adalah 15.6 km. Jarak jalan raya ialah 18 km.