bas antara Novotel Roma Eur, Rome dan Piazza del Popolo secara purata mengambil masa 38 min dan bas yang terpantas mengambil masa 36 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Novotel Roma Eur, Rome hingga Piazza del Popolo. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Novotel Roma Eur, Rome dan Piazza del Popolo. Perlepasan paling awal ialah pada 4:31 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Novotel Roma Eur, Rome adalah pada 5:16 PG yang akan tiba ke Piazza del Popolo pada 5:56 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Grande Muraglia/Oceano Pacifico dan mengambil masa purata 38 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Novotel Roma Eur, Rome ke Piazza del Popolo? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Novotel Roma Eur, Rome ke Piazza del Popolo. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Novotel Roma Eur, Rome stesen dan tiba di Piazza del Popolo stesen melalui Petroselli. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 38 min.
Perkhidmatan Novotel Roma Eur, Rome Piazza del Popolo ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Grande Muraglia/Oceano Pacifico stesen.
Perkhidmatan Novotel Roma Eur, Rome Piazza del Popolo ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Passeggiata Ripetta stesen.
Jarak antara Novotel Roma Eur, Rome dan Piazza del Popolo adalah 10 km. Jarak jalan raya ialah 15 km.