bas antara Northwich dengan Upton Park & Ride mengambil masa 1 j 39 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Northwich ke Upton Park & Ride. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Northwich dan Upton Park & Ride. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 39 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Northwich ke Upton Park & Ride? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Northwich ke Upton Park & Ride. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Beeston Street stesen dan tiba di Upton Park & Ride stesen melalui Chester Bus Interchange stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 39m.
Perkhidmatan Northwich Upton Park & Ride ke bas, dikendalikan oleh D&G Bus, berlepas dari stesen Beeston Street.
Perkhidmatan Northwich Upton Park & Ride ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach Merseyside & South Lancashire, tiba di stesen Upton Park & Ride.
Jarak antara Northwich dan Upton Park & Ride adalah 24.8 km. Jarak jalan raya ialah 30 km.