bas antara Normandin dengan Bandar Raya Quebec mengambil masa 5 j. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Normandin ke Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Normandin dan Bandar Raya Quebec. Perlepasan paling awal adalah pada 8:15 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Normandin adalah pada 8:15 PG yang akan tiba ke Bandar Raya Quebec pada 1:15 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Normandin ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Normandin stesen berlepas dari Bandar Raya Quebec stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas 4 kali seminggu, dan beroperasi 4 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 j.
Perkhidmatan Normandin Bandar Raya Quebec ke bas , dikendalikan oleh Intercar, berlepas dari Normandin, QC - Convinience store stesen.
Perkhidmatan Normandin Bandar Raya Quebec ke bas, dikendalikan oleh Intercar, tiba di Quebec, QC - Palace Station stesen.
Jarak antara Normandin dan Bandar Raya Quebec adalah 245.6 km. Jarak jalan raya ialah 344 km.