bas antara Nice dan Le Vallon Rouge secara purata mengambil masa 7 j 40 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 j 25 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Nice hingga Le Vallon Rouge. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali sehari antara Nice dan Le Vallon Rouge. Perlepasan paling awal adalah pada 6:22 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Nice adalah pada 9:14 PTG yang akan tiba ke Le Vallon Rouge pada 8:58 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Aéroport / Promenade dan mengambil masa purata 7 j 40 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.



5 j • 3 pertukaran



6 j 23 min • 3 pertukaran



4 j 25 min • 3 pertukaran
Tiba hari esok



14 j 9 min • 3 pertukaran



5 j • 3 pertukaran



6 j 23 min • 3 pertukaran



4 j 25 min • 3 pertukaran
Tiba hari esok



13 j 24 min • 3 pertukaran



6 j 39 min • 3 pertukaran



6 j 29 min • 3 pertukaran



6 j 22 min • 3 pertukaran



6 j 21 min • 3 pertukaran



6 j 2 min • 3 pertukaran



5 j 28 min • 3 pertukaran
Tiba hari esok



13 j 28 min • 3 pertukaran
Tiba hari esok



11 j 58 min • 3 pertukaran



5 j • 3 pertukaran



6 j 23 min • 3 pertukaran



6 j 21 min • 3 pertukaran



4 j 25 min • 3 pertukaran



5 j • 3 pertukaran



6 j 23 min • 3 pertukaran



4 j 25 min • 3 pertukaran
Tiba hari esok



15 j 41 min • 3 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Nice ke Le Vallon Rouge? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Nice ke Le Vallon Rouge. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Nice stesen dan tiba di Le Vallon Rouge stesen melalui Aix-en-Provence. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 7 j 40 min.
Perkhidmatan Nice Le Vallon Rouge ke bas , dikendalikan oleh Lignes d'Azur, berlepas dari Nice Airport stesen.
Perkhidmatan Nice Le Vallon Rouge ke bas, dikendalikan oleh Lignes d'Azur, tiba di Monblan stesen.
Jarak antara Nice dan Le Vallon Rouge adalah 196.4 km. Jarak jalan raya ialah 249 km.