bas antara Newburgh dan Alfred State College secara purata mengambil masa 40 j 45 min dan bas yang terpantas mengambil masa 25 j 17 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Newburgh ke Alfred State College. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Newburgh dan Alfred State College. Perlepasan paling awal adalah pada 6:37 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Newburgh adalah pada 11:40 PTG yang akan tiba ke Alfred State College pada 7:54 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Newburgh ShortLine Transportation Center dan mengambil masa purata 40 j 45 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Newburgh ke Alfred State College? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Newburgh ke Alfred State College. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Newburgh stesen dan tiba di Alfred State College stesen melalui Port Authority Bus Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 40 j 45 min.
Perkhidmatan Newburgh Alfred State College ke bas , dikendalikan oleh Leprechaun Lines, berlepas dari Newburgh ShortLine Transportation Center stesen.
Perkhidmatan Newburgh Alfred State College ke bas, dikendalikan oleh Leprechaun Lines, tiba di Hornell stesen.
Jarak antara Newburgh dan Alfred State College adalah 323.7 km. Jarak jalan raya ialah 625 km.