bas antara New Rochelle dan New York Public Library secara purata mengambil masa 2 j 7 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 58 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari New Rochelle hingga New York Public Library. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara New Rochelle dan New York Public Library. Perlepasan paling awal adalah pada 10:42 PG pagi dan perlepasan terakhir dari New Rochelle adalah pada 5:42 PTG yang akan tiba ke New York Public Library pada 7:43 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Bruckner Blvd @ Westchester Ave dan mengambil masa purata 2 j 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

2 j 10 min • 1 pertukaran

2 j 10 min • 1 pertukaran

2 j 10 min • 1 pertukaran

2 j 13 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari New Rochelle ke New York Public Library? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari New Rochelle ke New York Public Library. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari New Rochelle stesen dan tiba di New York Public Library stesen melalui Bruckner Blvd @ Westchester Ave. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 7 min.
Perkhidmatan New Rochelle New York Public Library ke bas , dikendalikan oleh Westchester County Bee-Line System, berlepas dari Franklin Ave @ Main St stesen.
Perkhidmatan New Rochelle New York Public Library ke bas, dikendalikan oleh Westchester County Bee-Line System, tiba di 5 Av/W 43 St stesen.
Jarak antara New Rochelle dan New York Public Library adalah 24.3 km. Jarak jalan raya ialah 31 km.