bas antara Nemours dan Beaune-la-Rolande secara purata mengambil masa 7 j 53 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 j 13 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Nemours ke Beaune-la-Rolande. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Nemours dan Beaune-la-Rolande. Perlepasan paling awal ialah pada 1:34 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Nemours adalah pada 2:01 PG yang akan tiba ke Beaune-la-Rolande pada 7:14 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Montargis dan mengambil masa purata 7 j 53 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Nemours ke Beaune-la-Rolande? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Nemours ke Beaune-la-Rolande. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Nemours stesen dan tiba di Beaune-la-Rolande stesen melalui Montargis. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 7 j 53 min.
Perkhidmatan Nemours Beaune-la-Rolande ke bas , dikendalikan oleh SNCF Bus, berlepas dari Nemours - Saint-Pierre stesen.
Perkhidmatan Nemours Beaune-la-Rolande ke bas, dikendalikan oleh SNCF Bus, tiba di La poste stesen.
Jarak antara Nemours dan Beaune-la-Rolande adalah 29.7 km. Jarak jalan raya ialah 61 km.