bas antara Needham dan MIT Media Lab secara purata mengambil masa 1 j 19 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 5 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Needham ke MIT Media Lab. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Needham dan MIT Media Lab. Perlepasan paling awal adalah pada 6:22 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Needham adalah pada 7:52 PTG yang akan tiba ke MIT Media Lab pada 9:11 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Watertown Sq Terminal dan mengambil masa purata 1 j 19 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 23 min • 1 pertukaran

1 j 26 min • 1 pertukaran

1 j 17 min • 1 pertukaran

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 19 min • 1 pertukaran

1 j 31 min • 1 pertukaran

1 j 29 min • 1 pertukaran

1 j 33 min • 1 pertukaran

1 j 19 min • 1 pertukaran

1 j 31 min • 1 pertukaran

1 j 29 min • 1 pertukaran

1 j 33 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Needham ke MIT Media Lab? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Needham ke MIT Media Lab. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Needham stesen dan tiba di MIT Media Lab stesen melalui Watertown Sq Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 19 min.
Perkhidmatan Needham MIT Media Lab ke bas , dikendalikan oleh MBTA, berlepas dari Highland Ave @ May St stesen.
Perkhidmatan Needham MIT Media Lab ke bas, dikendalikan oleh MBTA, tiba di Massachusetts Ave @ Sidney St stesen.
Jarak antara Needham dan MIT Media Lab adalah 14.7 km. Jarak jalan raya ialah 23 km.