bas antara Nantes dengan Pointe du Raz mengambil masa 16 j 10 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Nantes ke Pointe du Raz. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Nantes dan Pointe du Raz. Perkhidmatan berlepas dari Nantes pada 6:40 PTG sebelah petang, yang tiba ke Pointe du Raz pada 10:50:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Quimper - Bus Station dan mengambil masa purata 16 j 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Nantes ke Pointe du Raz? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Nantes ke Pointe du Raz. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Nantes - Multimodal Interchange Hub stesen dan tiba di Bourg stesen melalui Quimper - Bus Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 16j 10m.
Perkhidmatan Nantes Pointe du Raz ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, berlepas dari stesen Nantes - Multimodal Interchange Hub.
Perkhidmatan Nantes Pointe du Raz ke bas, dikendalikan oleh BreizhGo, tiba di stesen Bourg.
Jarak antara Nantes dan Pointe du Raz adalah 250.9 km. Jarak jalan raya ialah 275 km.