bas antara Nancy dengan Mercy-le-Bas mengambil masa 36 j 44 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Nancy ke Mercy-le-Bas. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Nancy dan Mercy-le-Bas. Perkhidmatan berlepas dari Nancy pada 6:39 PTG sebelah petang, yang tiba ke Mercy-le-Bas pada 07:23:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 36 j 44 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Nancy ke Mercy-le-Bas? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Nancy ke Mercy-le-Bas. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Nancy stesen dan tiba di Mercy-le-Bas stesen melalui Longuyon. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 36 j 44 min.
Perkhidmatan Nancy Mercy-le-Bas ke bas , dikendalikan oleh SNCF Bus, berlepas dari Nancy stesen.
Perkhidmatan Nancy Mercy-le-Bas ke bas, dikendalikan oleh SNCF Bus, tiba di Longuyon stesen.
Jarak antara Nancy dan Mercy-le-Bas adalah 84.4 km. Jarak jalan raya ialah 138 km.