bas antara Nancy dan Longeville-sur-Mer secara purata mengambil masa 31 j 9 min dan bas yang terpantas mengambil masa 21 j 26 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Nancy ke Longeville-sur-Mer. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Nancy dan Longeville-sur-Mer. Perlepasan paling awal adalah pada 12:10 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Nancy adalah pada 9:35 PTG yang akan tiba ke Longeville-sur-Mer pada 9:36 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) dan mengambil masa purata 31 j 9 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Nancy ke Longeville-sur-Mer? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Nancy ke Longeville-sur-Mer. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Nancy stesen dan tiba di Longeville-sur-Mer stesen melalui Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine). Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 31 j 9 min.
Perkhidmatan Nancy Longeville-sur-Mer ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari Nancy stesen.
Perkhidmatan Nancy Longeville-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Place des Souvenirs stesen.
Jarak antara Nancy dan Longeville-sur-Mer adalah 627.9 km. Jarak jalan raya ialah 932 km.