Rome2Rio

Nancy Lay-Saint-Remy ke bas

Cari Pengangkutan ke Lay-Saint-Remy

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Nancy dan Lay-Saint-Remy secara purata mengambil masa 1 j 28 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 8 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Nancy hingga Lay-Saint-Remy. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 28 min
Tempoh
38 km
Jarak
dua kali sehari
Kekerapan

Jadual Nancy Lay-Saint-Remy ke bas

Bas beroperasi dua kali sehari antara Nancy dan Lay-Saint-Remy. Perlepasan paling awal adalah pada 11:15 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Nancy adalah pada 5:05 PTG yang akan tiba ke Lay-Saint-Remy pada 6:13 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di TOUL - Grandval dan mengambil masa purata 1 j 28 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Nancy ke Lay-Saint-Remy? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Nancy ke Lay-Saint-Remy .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 38.3 km
  • Tempoh: 1 j 28 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Nancy, Perancis dan Lay-Saint-Remy, Perancis?

Pengendali