bas antara NH Collection Roma Centro, Rome dan Piazza del Popolo secara purata mengambil masa 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari NH Collection Roma Centro, Rome hingga Piazza del Popolo. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara NH Collection Roma Centro, Rome dan Piazza del Popolo. Perlepasan paling awal ialah pada 1:22 PG malam, dan perlepasan terakhir dari NH Collection Roma Centro, Rome adalah pada 10:01 PG yang akan tiba ke Piazza del Popolo pada 10:07 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari NH Collection Roma Centro, Rome ke Piazza del Popolo? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus NH Collection Roma Centro, Rome stesen berlepas dari Piazza del Popolo stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Perkhidmatan NH Collection Roma Centro, Rome Piazza del Popolo ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Lepanto stesen.
Perkhidmatan NH Collection Roma Centro, Rome Piazza del Popolo ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di P.Le Flaminio stesen.
Jarak antara NH Collection Roma Centro, Rome dan Piazza del Popolo adalah 610 m. Jarak jalan raya ialah 3 km.