Rome2Rio

Muzium Orsay Marché des Enfants Rouges ke bas

Cari Pengangkutan ke Marché des Enfants Rouges

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Muzium Orsay dengan Marché des Enfants Rouges mengambil masa 10 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Muzium Orsay ke Marché des Enfants Rouges. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

10 min
Tempoh
5 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap jam
Kekerapan

Jadual Muzium Orsay Marché des Enfants Rouges ke bas

Bas beroperasi setiap jam antara Muzium Orsay dan Marché des Enfants Rouges. Perlepasan paling awal ialah pada 1:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Muzium Orsay adalah pada 5:30 PG yang akan tiba ke Marché des Enfants Rouges pada 5:42 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Muzium Orsay ke Marché des Enfants Rouges? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Muzium Orsay ke Marché des Enfants Rouges .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 4.6 km
  • Tempoh: 10 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Muzium Orsay, Perancis dan Marché des Enfants Rouges, Perancis?

Pengendali