bas antara Muzium British dan The Ritz Hotel secara purata mengambil masa 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 15 kali sejam dari Muzium British hingga The Ritz Hotel. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara Muzium British dan The Ritz Hotel. Perlepasan paling awal ialah pada 12:01 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Muzium British adalah pada 11:59 PTG yang akan tiba ke The Ritz Hotel pada 12:11 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Muzium British ke The Ritz Hotel? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Tottenham Court Road Station stesen dan tiba di Old Bond Street /Royal Academy stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Perkhidmatan Muzium British The Ritz Hotel ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, berlepas dari stesen Tottenham Court Road Station.
Perkhidmatan Muzium British The Ritz Hotel ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, tiba di stesen Old Bond Street /Royal Academy.
Jarak antara Muzium British dan The Ritz Hotel adalah 1.7 km.