Rome2Rio

Munich Bahnhof Empel-Rees ke bas

Cari Pengangkutan ke Bahnhof Empel-Rees

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Munich dan Bahnhof Empel-Rees secara purata mengambil masa 13 j 58 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 j 40 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Munich hingga Bahnhof Empel-Rees. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

13 j 58 min
Tempoh
789 km
Jarak
€72
Harga purata
dua kali sehari
Kekerapan

Jadual Munich Bahnhof Empel-Rees ke bas

Bas beroperasi dua kali sehari antara Munich dan Bahnhof Empel-Rees. Perlepasan paling awal adalah pada 8:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Munich adalah pada 8:35 PTG yang akan tiba ke Bahnhof Empel-Rees pada 9:15 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Nijmegen Centraal Station dan mengambil masa purata 13 j 58 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Munich ke Bahnhof Empel-Rees? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Munich ke Bahnhof Empel-Rees .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 789.1 km
  • Tempoh: 13 j 58 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Munich, Jerman dan Bahnhof Empel-Rees, Jerman?

Pengendali