bas antara Mosta dengan Rabat mengambil masa 31 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Mosta hingga Rabat. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Mosta dan Rabat. Perlepasan paling awal adalah pada 6:15 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Mosta adalah pada 11:15 PTG yang akan tiba ke Rabat pada 11:46 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 31 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Mosta ke Rabat? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Mosta stesen berlepas dari Rabat stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 31 min.
Perkhidmatan Mosta Rabat ke bas , dikendalikan oleh Malta Public Transport, berlepas dari Oratorju, Il-Mosta stesen.
Perkhidmatan Mosta Rabat ke bas, dikendalikan oleh Malta Public Transport, tiba di Saqqajja, Ir-Rabat stesen.
Jarak antara Mosta dan Rabat adalah 3.9 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.