bas antara Mooloolaba dan Pioneer Rd at The Ginger Factory secara purata mengambil masa 1 j 37 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 20 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Mooloolaba hingga Pioneer Rd at The Ginger Factory. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Mooloolaba dan Pioneer Rd at The Ginger Factory. Perlepasan paling awal adalah pada 5:58 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Mooloolaba adalah pada 6:47 PTG yang akan tiba ke Pioneer Rd at The Ginger Factory pada 8:22 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Maroochydore station, platform 2 dan mengambil masa purata 1 j 37 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


1 j 58 min • 2 pertukaran


1 j 28 min • 2 pertukaran


1 j 28 min • 2 pertukaran


1 j 58 min • 2 pertukaran


1 j 45 min • 2 pertukaran


1 j 21 min • 2 pertukaran


1 j 23 min • 2 pertukaran


1 j 22 min • 2 pertukaran


1 j 45 min • 2 pertukaran


1 j 21 min • 2 pertukaran


1 j 23 min • 2 pertukaran


1 j 22 min • 2 pertukaran


1 j 45 min • 2 pertukaran


1 j 21 min • 2 pertukaran


1 j 23 min • 2 pertukaran


1 j 22 min • 2 pertukaran


1 j 45 min • 2 pertukaran


1 j 21 min • 2 pertukaran


1 j 23 min • 2 pertukaran


1 j 22 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Mooloolaba ke Pioneer Rd at The Ginger Factory? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Mooloolaba ke Pioneer Rd at The Ginger Factory. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Mooloolaba stesen dan tiba di Pioneer Rd at The Ginger Factory stesen melalui Maroochydore station, platform 2. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 37 min.
Perkhidmatan Mooloolaba Pioneer Rd at The Ginger Factory ke bas , dikendalikan oleh Translink, berlepas dari Walan St near Bahlaka St stesen.
Perkhidmatan Mooloolaba Pioneer Rd at The Ginger Factory ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di Pioneer Rd at The Ginger Factory stesen.
Jarak antara Mooloolaba dan Pioneer Rd at The Ginger Factory adalah 21.1 km. Jarak jalan raya ialah 37 km.