Rome2Rio

Montpellier St-Rome-de-Cernon ke bas

Cari Pengangkutan ke St-Rome-de-Cernon

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Montpellier dengan St-Rome-de-Cernon mengambil masa 1 j 53 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Montpellier hingga St-Rome-de-Cernon. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 53 min
Tempoh
127 km
Jarak
€10
Harga purata
sekali sehari
Kekerapan

Jadual Montpellier St-Rome-de-Cernon ke bas

Bas beroperasi sekali sehari antara Montpellier dan St-Rome-de-Cernon. Perlepasan paling awal adalah pada 7:40 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Montpellier adalah pada 7:40 PTG yang akan tiba ke St-Rome-de-Cernon pada 9:33 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 53 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Montpellier ke St-Rome-de-Cernon? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Montpellier ke St-Rome-de-Cernon .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 126.5 km
  • Tempoh: 1 j 53 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Montpellier, Perancis dan St-Rome-de-Cernon, Perancis?

Pengendali