bas antara Montpellier dengan St-Rome-de-Cernon mengambil masa 1 j 53 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Montpellier hingga St-Rome-de-Cernon. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Montpellier dan St-Rome-de-Cernon. Perlepasan paling awal adalah pada 7:40 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Montpellier adalah pada 7:40 PTG yang akan tiba ke St-Rome-de-Cernon pada 9:33 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 53 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Montpellier ke St-Rome-de-Cernon? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Montpellier stesen berlepas dari St-Rome-de-Cernon stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 53 min.
Perkhidmatan Montpellier St-Rome-de-Cernon ke bas , dikendalikan oleh liO Car Aveyron (Région Occitanie), berlepas dari MONTPELLIER - Mosson TM1 TM3 stesen.
Perkhidmatan Montpellier St-Rome-de-Cernon ke bas, dikendalikan oleh liO Car Aveyron (Région Occitanie), tiba di SAINT-ROME-DE-CERNON - Bourg stesen.
Jarak antara Montpellier dan St-Rome-de-Cernon adalah 85.6 km. Jarak jalan raya ialah 127 km.