Rome2Rio

Montech BESSENS - Rd Pt D813 ke bas

Cari Pengangkutan ke BESSENS - Rd Pt D813

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Montech dengan BESSENS - Rd Pt D813 mengambil masa 24 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Montech hingga BESSENS - Rd Pt D813. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

24 min
Tempoh
13 km
Jarak
€2
Harga purata
sekali sehari
Kekerapan

Jadual Montech BESSENS - Rd Pt D813 ke bas

Bas beroperasi sekali sehari antara Montech dan BESSENS - Rd Pt D813. Perlepasan paling awal adalah pada 12:34 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Montech adalah pada 6:34 PTG yang akan tiba ke BESSENS - Rd Pt D813 pada 6:58 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 24 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Montech ke BESSENS - Rd Pt D813? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Montech ke BESSENS - Rd Pt D813 .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 13.5 km
  • Tempoh: 24 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Montech, Perancis dan BESSENS - Rd Pt D813, Perancis?

Pengendali