bas antara Monte Mario dan LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome secara purata mengambil masa 8 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 7 kali sejam dari Monte Mario hingga LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Monte Mario dan LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:07 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Monte Mario adalah pada 11:55 PTG yang akan tiba ke LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome pada 12:02 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 8 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Monte Mario ke LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Trionfale/Prisciano stesen dan tiba di Trionfale/Monte Gaudio stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Perkhidmatan Monte Mario LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Trionfale/Prisciano.
Perkhidmatan Monte Mario LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Trionfale/Monte Gaudio.
Jarak antara Monte Mario dan LH Hotel Excel Roma Montemario, Rome adalah 1.8 km.