bas antara Montcada-Ripollet dengan Mollet-Santa Rosa mengambil masa 17 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Montcada-Ripollet hingga Mollet-Santa Rosa. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Montcada-Ripollet dan Mollet-Santa Rosa. Perlepasan paling awal adalah pada 6:55 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Montcada-Ripollet adalah pada 11:45 PTG yang akan tiba ke Mollet-Santa Rosa pada 12:02 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 17 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Tiba hari esok
Ingin tahu tentang perjalanan dari Montcada-Ripollet ke Mollet-Santa Rosa? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Montcada-Ripollet stesen berlepas dari Mollet-Santa Rosa stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Perkhidmatan Montcada-Ripollet Mollet-Santa Rosa ke bas , dikendalikan oleh Sagalés, berlepas dari Montcada i Reixac - C-17 - Pl. de Águilas stesen.
Perkhidmatan Montcada-Ripollet Mollet-Santa Rosa ke bas, dikendalikan oleh Sagalés, tiba di Mollet del Vallès - Avinguda de Burgos - Parc de Can Mulà stesen.
Jarak antara Montcada-Ripollet dan Mollet-Santa Rosa adalah 4.9 km. Jarak jalan raya ialah 7 km.