Rome2Rio

Moncalieri Fermata 6134 - LA ROTTA ke bas

Cari Pengangkutan ke Fermata 6134 - LA ROTTA

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Moncalieri dan Fermata 6134 - LA ROTTA secara purata mengambil masa 33 min dan bas yang terpantas mengambil masa 20 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Moncalieri hingga Fermata 6134 - LA ROTTA. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

33 min
Tempoh
17 km
Jarak
dua kali sehari
Kekerapan

Jadual Moncalieri Fermata 6134 - LA ROTTA ke bas

Bas beroperasi dua kali sehari antara Moncalieri dan Fermata 6134 - LA ROTTA. Perlepasan paling awal adalah pada 6:22 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Moncalieri adalah pada 2:19 PTG yang akan tiba ke Fermata 6134 - LA ROTTA pada 2:40 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 33 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Moncalieri ke Fermata 6134 - LA ROTTA? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Moncalieri ke Fermata 6134 - LA ROTTA .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 16.6 km
  • Tempoh: 33 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Moncalieri, Itali dan Fermata 6134 - LA ROTTA, Piemonte, Itali?

Pengendali