bas antara Monaca dengan Bandar Raya New York mengambil masa 20 j 11 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Monaca ke Bandar Raya New York. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Monaca dan Bandar Raya New York. Perlepasan paling awal adalah pada 5:33 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Monaca adalah pada 5:33 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya New York pada 1:45 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Ambridge + Park & Ride dan mengambil masa purata 20 j 11 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Monaca ke Bandar Raya New York? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Monaca ke Bandar Raya New York. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Monaca stesen dan tiba di Bandar Raya New York stesen melalui Port Authority Bus Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 20 j 11 min.
Perkhidmatan Monaca Bandar Raya New York ke bas , dikendalikan oleh BCTA, berlepas dari Pittsburgh Greyhound stesen.
Perkhidmatan Monaca Bandar Raya New York ke bas, dikendalikan oleh BCTA, tiba di Port Authority Bus Terminal stesen.
Jarak antara Monaca dan Bandar Raya New York adalah 528.7 km. Jarak jalan raya ialah 701 km.