Rome2Rio

Mole Antonelliana Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin ke bas

Cari Pengangkutan ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Mole Antonelliana dan Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin secara purata mengambil masa 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 7 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Mole Antonelliana hingga Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

10 min
Tempoh
2 km
Jarak
setiap 20 minit
Kekerapan

Jadual Mole Antonelliana Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin ke bas

Bas beroperasi setiap 20 minit antara Mole Antonelliana dan Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin. Perlepasan paling awal ialah pada 12:01 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Mole Antonelliana adalah pada 11:28 PTG yang akan tiba ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin pada 11:39 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Mole Antonelliana ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Mole Antonelliana ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 2.2 km
  • Tempoh: 10 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Mole Antonelliana, Itali dan Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin, Itali?

Pengendali