bas antara Minden dan Bad Rothenfelde ZOB secara purata mengambil masa 3 j 43 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 j 40 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Minden ke Bad Rothenfelde ZOB. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Minden dan Bad Rothenfelde ZOB. Perkhidmatan berlepas dari Minden pada 6:15 PTG sebelah petang, yang tiba ke Bad Rothenfelde ZOB pada 22:00:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Bad Oeynhausen dan mengambil masa purata 3 j 43 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Minden ke Bad Rothenfelde ZOB? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Minden ke Bad Rothenfelde ZOB. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Minden, ZOB stesen dan tiba di Bad Rothenfelde ZOB stesen melalui Bad Oeynhausen, Bf/ZOB stesen dan Osnabrück central train station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 43m.
Perkhidmatan Minden Bad Rothenfelde ZOB ke bas, dikendalikan oleh TWV-Bus Transdev Ostwestfalen GmbH k, berlepas dari stesen Minden, ZOB.
Perkhidmatan Minden Bad Rothenfelde ZOB ke bas, dikendalikan oleh Willy Hummert Omnibusverkehr GmbH, tiba di stesen Bad Rothenfelde ZOB.
Jarak antara Minden dan Bad Rothenfelde ZOB adalah 54.8 km. Jarak jalan raya ialah 69 km.