bas antara Milan dan Trans-en-Provence secara purata mengambil masa 16 j 39 min dan bas yang terpantas mengambil masa 14 j 12 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Milan hingga Trans-en-Provence. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Milan dan Trans-en-Provence. Perlepasan paling awal adalah pada 1:05 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Milan adalah pada 10:00 PTG yang akan tiba ke Trans-en-Provence pada 2:59 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Nice - Airport Bus Station Terminal 1 dan mengambil masa purata 16 j 39 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Milan ke Trans-en-Provence? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Milan ke Trans-en-Provence. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Milano, Autostazione Lampugnano stesen dan tiba di Fréjus - Bus Station stesen melalui Nice - Airport Bus Station Terminal 1 stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 16j 39m.
Perkhidmatan Milan Trans-en-Provence ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, berlepas dari stesen Milano, Autostazione Lampugnano.
Perkhidmatan Milan Trans-en-Provence ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di stesen Fréjus - Bus Station.
Jarak antara Milan dan Trans-en-Provence adalah 305.7 km. Jarak jalan raya ialah 401 km.