bas antara Milan dan Appartamenti Tre Fontane, Rome secara purata mengambil masa 8 j 32 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 j 25 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Milan hingga Appartamenti Tre Fontane, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Milan dan Appartamenti Tre Fontane, Rome. Perkhidmatan berlepas dari Milan pada 9:00 PTG waktu malam, yang tiba ke Appartamenti Tre Fontane, Rome pada 05:35:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Roma, Autostazione Tiburtina dan mengambil masa purata 8 j 32 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Milan ke Appartamenti Tre Fontane, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Milan ke Appartamenti Tre Fontane, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Milano, San Donato M3 stesen dan tiba di Rome Tiburtina Largo Mazzoni stesen melalui Rome Tiburtina Largo Mazzoni stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8j 32m.
Perkhidmatan Milan Appartamenti Tre Fontane, Rome ke bas, dikendalikan oleh Itabus S.p.A., berlepas dari stesen Milano, San Donato M3.
Perkhidmatan Milan Appartamenti Tre Fontane, Rome ke bas, dikendalikan oleh Itabus S.p.A., tiba di stesen Rome Tiburtina Largo Mazzoni.
Jarak antara Milan dan Appartamenti Tre Fontane, Rome adalah 483.2 km. Jarak jalan raya ialah 581 km.